Lake McRee'nin Miller Moss ile bağlantısı USC'nin hücumunu körüklüyor

plantifulsoul

New member
Geçen Aralık ayında Lake McRee bowling antrenmanı sırasında sağ dizinde bir patlama hissettiğinde, USC'nin dar tarafı ilk başta bunu pek düşünmedi. Oyunu bitirdi ve bir başkası için sıraya girdi. Hatta bir rota koştum. Eğer koç onu kenara çekmeseydi ve yürüyüşünde bir şeylerin tuhaf göründüğünü söylemeseydi McRee hareketsiz kalmaya devam edebilirdi.

McRee, teşhisin “yıkıcı” olduğunu söyledi. Ön çapraz bağ yırtığı, dört yıl içinde ikinci kez.

Zamanlama özellikle acımasızdı. Sadece bir çıkış anı olmaya hazırlanan Holiday Bowl'u kaçırmakla kalmayacaktı. Yırtılmanın ne zaman meydana geldiği göz önüne alındığında, McRee'nin USC'nin 2024 kampanyasının başlangıcı için geri dönüp dönmeyeceği o zamanlar belli değildi.

Bunun ötesinde, Truva atlarının dar son odasının gidişatına büyük bir darbe indirildi. Pozisyonun bu sezon USC'nin hücumunda birdenbire önemli bir rol oynayacağına dair tüm umutlar, sakatlık nedeniyle ortadan kalkmış gibi görünüyordu.

Ancak sekiz ay sonra McRee mucizevi bir şekilde tam hızına geri döndü. Ve bu sezondaki iki maçta, yani USC'deki dördüncüsü, hiçbir pas yakalayıcı Truva atlarının hücumu üzerinde hem resepsiyonda (dokuz) hem karşılama sahasında (137) ve sıralamada takıma liderlik eden redshirt genç sıkı uçtan daha büyük bir etkiye sahip olmadı. Ülkede her iki kategoride de zorlu işler arasında sekizinci sırada yer alıyor.

Oyun kurucu Miller Moss, “Lake'in tamamen sağlıklı bir şekilde geri dönmesi muhteşemdi” dedi. “Ona büyük bir inancım ve güvenim var ve bence beklediğim ve hücumun beklediği şekilde teslim oldu.”

USC'nin zorlu sonu Lake McRee, 1 Eylül'de Las Vegas'taki Allegiant Stadyumu'nda LSU'yu yenmeden önce ısınıyor.

(Robert Gauthier/Haberler)

Lincoln Riley USC'ye geldiğinden beri beklenti, tıpkı Oklahoma'da olduğu gibi Truva atlarının hücumunda zorlu sonların eninde sonunda daha büyük bir rol oynayacağı yönündeydi. Ancak bu potansiyel bu pozisyonda henüz meyvelerini vermemişti. Sıkı sonlar, USC'nin 2022'deki paslarının %3'ünü oluşturdu, ardından 2023'te sadece %5, çünkü Caleb Williams zaman kazanmaya ve sahadaki hızlı alıcılarına vurmaya çok daha fazla bel bağladı.

Moss'un oyun kurucu olmasıyla bu kimlik önemli ölçüde değişiyor gibi görünüyor. Moss, Williams'a göre ortalama olarak bir saniye daha hızlı topa sahip olurken, kısa ve orta sahalarda sahanın ortasında daha sık çalışıyor; burada eli emin, iri gövdeli bir pas yakalayıcı özellikle işe yarayabilir.

Kırmızı gömlekli oyun kurucu, iki maçta zaten 15 kez dar sonları hedefledi; bu, geçen sezon görülen dar son hedeflerin neredeyse yarısına ulaştı.

Moss'u kendisi kadar iyi tanıyan McRee, bu sezon da durumun böyle olabileceğini bekliyordu. İlkbahar ve yaz aylarında günde birkaç kez rehabilitasyon tedavisine tabi tutularak “moral bozucu” olabileceğini söylediği bir iyileşme sürecine doğru ilerlemeye çalışırken bu düşünce aklının bir köşesindeydi.

Bülten

Savaşmaya devam edin! Gerçek bir Truva atı hayranı mısınız?

USC içgörüleri, haberler ve çok daha fazlası için Times of Troy bültenimizi edinin.

E-posta adresini girin

Beni Kaydol

Zaman zaman Haberler'tan tanıtım içeriği alabilirsiniz.

McRee, “Sezon için zamanında geri dönebilirsem, Miller'la iyi bir bağlantımız olduğunu biliyordum” dedi. “Hücumda pek çok sıkı son olayını seviyor.”

McRee'yi yakın arkadaşı olarak gören Moss bu öneriye gülümsedi. “Bunu Lake'e kimin söylediğini bilmiyorum” diye şaka yaptı.

Ancak Utah State'e karşı bu tercihlerin Riley'nin oyun planının kritik bir parçası olduğu ortaya çıktı, çünkü USC normalden çok daha fazla 12 personelle çalışıyordu ve bu da iki zor noktayı kullanıyordu. Sonuç olarak McRee, USC'nin hücumunda diğer pozisyon oyuncularından 10 daha fazla snap atarken, genç dar uçlar Kade Eldridge (34) ve Walker Lyons (18) üzerlerine düşeni yaptılar ve her biri üçer hedef gördü.

Yetenekli birinci sınıf öğrencileri Joey Olsen veya Walter Matthews gibi diğerleri, sezon bitmeden sıkı son rotasyona girebilirler.

Riley, “Burası daha derin bir oda, muhtemelen ilk birkaç yılda sahip olduğumuzdan daha yetenekli bir oda” dedi.

Bu, ciddi bir sakatlığın ardından USC'de şimdiye kadarki en büyük rolüne adım atan McRee'nin bir kanıtı.

Moss, “Bu gerçekten onun bir kişi ve oyuncu olarak kim olduğunu anlatıyor” dedi. “O sert bir çocuk ve gerçekten iyi bir oyuncu.”