Lincoln Riley'nin USC'nin Michigan'a yenilmesindeki eksiklikleri sergileniyor

plantifulsoul

New member
ANN ARBOR, Michigan.

USC, 32 yarda pas yapan bir takımla oynadı.

Tek oyunda değil.

Oyunun tamamında.

Antrenör Lincoln Riley, Cumartesi günü Michigan'a karşı alınan 27-24'lük mağlubiyeti, takımının kazanabileceği bir maç olarak nitelendirdi ve “Bir oyun eksik kaldık” dedi.

Aslında bu Truva atlarının kazanması gereken bir oyundu.

Bu, ulusal şampiyon Wolverines'in kendi stadyumunda yuhalandığı bir oyundu. Bu, USC'nin son altı sürüşünde gol atamayan rakibe karşı son beş dakikada topa sahip olduğu ve dört sayılık üstünlük sağladığı bir maçtı.

Truva atları daha önceki iki maçında sanki kendilerini yenecekleri günler geride kalmış gibi oynuyordu ancak algı kritik bir detayı gözden kaçırıyordu.

Hala Riley tarafından çalıştırılıyorlardı.

Hücumları ne kadar dinamik olsa da, yeni koordinatör D'Anton Lynn bir zamanlar geçirgen olan savunmasını ne kadar geliştirse de, Riley bu büyüklükteki oyunlarda aklı başında kalabileceğini kanıtlayamadı.

USC'nin ilk Big Ten oyunu başka bir örnek sundu.

Riley bazı ilginç oyun çağrıları yaptı; bunların en dikkate değer olanı, Michigan'ın galibiyet sürüşünden önceki topa sahip olma konusundaydı. Truva atları, oyun kurucu Miller Moss'un denediği eksik kürek paslarında saati iki kez durdurarak üç ve-out yaptı. Topun hakimiyeti bir dakikadan az bir sürede yandı ve Wolverines'in, oyunun bitimine 37 saniye kala Khalel Mullings'in bir yardalık koşusunda öne geçmesi için yeterli zaman kaldı.

Riley, “Daha iyi olabileceğimi düşündüm” dedi. “Orada çok iyi bir sürüş yaptığımı sanmıyorum.”

Her ne kadar Truva atları ilk iki çeyrekte sadece üç sayıyla sınırlı kalsa da Riley, takımının oyuna başlarkenki hücum felsefesi sorulduğunda özeleştirisini çok daha az yaptı. İlk yarıya 14-3 geride girdiler.

Riley, “İlk yarıda kaçırdığımız birçok fırsat olduğunu hissettim” dedi. “Muhtemelen çağrılardan çok infazla ilgili.”

Ancak USC, Wolverines'in savunma hattında Mason Graham ve Kenneth Grant gibi gelecekteki iki NFL mücadelesini içermesine rağmen, topu inatla ortadan yukarı doğru koşarak Michigan'ı kendi oyununda açıkça yenmeye çalıştı. Truva atları topu yönetmedikleri zamanlarda sıklıkla perdeleme geçişlerine başvuruyorlardı.

Sonuçlar felaketti.

Bülten

Savaşmaya devam edin! Gerçek bir Truva atı hayranı mısınız?

USC içgörüleri, haberler ve çok daha fazlası için Times of Troy bültenimizi edinin.

E-posta adresini girin

Beni Kaydol

Zaman zaman Haberler'tan tanıtım içeriği alabilirsiniz.

Wolverines topun her iki tarafında da daha fizikseldi. Truva atlarını iki çeyrek boyunca negatif hücum mesafesine tuttular. Atamayan ve Truva atlarının atamayacağını bildiği, ancak yine de devre öncesinde iki gol atmayı başaran mobil bir oyun kurucuyu başlattılar.

Truva atları aradan kendilerine daha çok benzeyen bir oyun planıyla çıktılar. Pası açmak için koşuyu aramak yerine koşuyu açmak için pasa güvendiler.

Moss, ikinci yarının ilk vuruşunda ilk golünü attı. Moss'un pası kesildi ve USC'nin bir sonraki sürüşünde touchdown için geri döndü, ancak Truva atlarını 24-20 öne geçirmek için iki sayı daha geçerek karşılık verdi.

110.000'den fazla taraftardan oluşan kalabalık ev sahibi takıma saldırdı ve Wolverines'in tek koşu hücumları durgunlaştığında onu yuhaladı.

Oyun almak için oradaydı. Bir şekilde Truva atları onu havaya uçurdu.

Maç sonrası basın toplantısında Riley, kaybedilen fırsatlara üzülmek yerine takımının dayanıklılığını övmeyi seçti.

“Bunun klasik bir ileri geri kavga olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yaklaşım anlaşılırdı. Truva atlarının normal sezon programında hâlâ dokuz maçı kaldı. Hala Kolej Futbolu Playoff'una ulaşabilirler.

Ancak eğer USC, Riley işe alındığında hayal ettiği program haline gelecekse, böyle bir oyunu nasıl sonlandıracağını bulması gerekecek. Riley Los Angeles'a rekabetçi olsun diye getirilmedi. Şampiyonluk kazanmak için getirildi.

Şu anda Truva atlarının bir şampiyona savunma koordinatörü var. Şampiyonluk oynayan bir oyun kurucuları var. Riley'nin şampiyona başantrenörü olmasına ihtiyaçları var.