USC birinci sınıf öğrencilerinin acelecileri Kameryn Çeşmesi ve Sam Greene Truva Atlarını destekliyor

plantifulsoul

New member
USC birinci sınıf öğrencisi, çığır açan ikili Kameryn Fountain ve Sam Greene, neden Truva atlarının savunmasına katılmak üzere işe alındıklarını gösterdiler: oyun kurucuya ulaşmak için.

Greene, “Çok fazla sıkı çalışma, uzun geceler ve sabahın erken saatleri gerekti” dedi. “Takıma katkıda bulunmak için ekstra küçük şeyler yapıyorum. Buraya gelmek için o belgeyi imzaladığımdan beri yapmak istediğim tek şey buydu.”

Her iki oyuncu da geçen Cumartesi günü Rutgers'a karşı kazandıkları kesin galibiyetle kolejdeki ilk mağlubiyetini elde etti.

Fountain ikinci yarının başlarında vuruş yaparken, Greene dördüncü çeyreğin sonlarında sağ kaleyi geçti.

“[I was] Greene, “Topsuz bir şekilde hareket ediyorum, hamlemi yapıyorum, kafamda planlıyorum ve sadece uyguluyorum” dedi. “Sadece dışarı çıkıyorum ve takımım için bir oyun oynuyorum.”

Greene, savunma rotasyonunda bir yer elde etme şansını benimsedi ve bu fırsatı “çok eğlenceli” olarak nitelendirdi.

Greene gülümseyerek, “Bunu uzun zamandır bekliyordum,” dedi. “Bu konuda gerçekten konuşamıyorum bile. Hepiniz göreceksiniz.”

Fountain ve Greene savunma hattı rotasyonunda artan aksiyon gördü ve sırasıyla 37 ve 31 oyun kaydetti.

Savunma koordinatörü D'Anton Lynn, USC'nin beş çuvalından ikisini oluşturduğu ve pas hücumuna taze enerji getirdiği için ikilinin etkisinin açıkça görüldüğünü söyledi.

Lynn, “Biraz meyve suyu getirdiler” dedi. “İyi oynadıklarını düşündüm… Bu adamların taze olduğunu ve oyun kurucuyu etkileyebildiklerini görmek güzeldi.”

Lynn, Fountain'ın oyunla ilgili artan anlayışını övdü ve onun ham bir birinci sınıftan USC'nin savunma planında giderek daha rahat olan birine doğru ilerlediğini belirtti.

Lynn, “Hücum hakkında bilgi edinmek, planlar yapmak ve ön tarafta farklı noktalarda oynamak ilk başta çok fazla görünüyordu” dedi. “Ama şimdi onu önde daha rahat görüyorsunuz ve dışarıda ne kadar çok olursa o kadar iyi olacak.”

Fountain için kolej futbolunun hızına uyum sağlamak, gelişiminde önemli bir odak noktasıydı ve anında ayarlamalar yapmasını gerektiriyordu.

Fountain, “Daha iyi olduğumu hissediyorum çünkü olgunlaşmak zorunda kaldım ve okul sırasında öğrenmek için koçlarımla fazladan zaman geçirmek zorunda kaldım” dedi. “Benim için zorlayıcı olan tek şey oyunları öğrenmekti. Fiziksel özelliklere sahibim; Sadece oyunları öğrenmem gerekiyor.”

Sezon ilerledikçe Lynn, Fountain ve Greene gibi genç yetenekleri bünyesine katıyor, onları yalnızca katkıda bulunacak kişiler olarak geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda takımın gelecekteki potansiyelini de değerlendiriyor. Büyümelerini desteklemek için bu oyunculara daha fazla tekrar vermeyi vurguladı.

Lynn, “Çok büyük çünkü sezon bitmeden neye sahip olduğunuzu kesinlikle bilmek istiyorsunuz” dedi. “Gelişim açısından bakıldığında, gelecek yıl takımımızın büyük bir parçası olacak bir avuç çocuk var. Bazıları ilk beşte yer alabilir, dolayısıyla artık ne kadar çok oyun süresi kazanırlarsa bu hataları o kadar çok çözebilirler.”