11 numara USC, Minnesota'da ciro kaynaklı kayıpla mücadele ediyor

plantifulsoul

New member
MINNEAPOLIS —

Huntington Bank Stadı'nda mevsimin ötesinde ılık bir esinti esiyordu. Alışılmadık ve tipik olarak soğuk Big Ten bölgesindeki bir ekip olan USC'nin kendini evinde gibi hissedebildiği nadir türden bir Ekim gecesiydi.

Ancak Cumartesi gecesi Minnesota'ya karşı alınan 24-17'lik mağlubiyetle ilgili hiçbir şey, USC'nin yeni konferansındaki yeni yeri konusunda rahat hissetmesine neden olmayacak. Ritim bulmakta zorlanan oyun kurucusu değil. Onu korumak için bir kez daha mücadele eden hücum hattı değil. İlk yarıdan sonra sık sık baskı yapan savunma değil. Daha sonra her şeyin yolunda olduğu konusunda ısrar eden koç bile, üst üste ikinci bir konferans yolu kaybının USC'yi Kolej Futbolu Playoff'una sadece sınırlı bir yol bıraktığı gerçeğine rağmen.

Truva atlarının koçu olarak son 12 maçından yedisini kaybeden Lincoln Riley, “Gerçekten iyi bir takıma sahibiz” dedi.

Gerçekleşmemiş potansiyel vaatleri Cumartesi günü yeterli değildi. USC, üçü top kaybıyla sonuçlanan artı bölgeye dört geziyi boşa harcayarak birbiri ardına şansları israf ettiğinden değil.

Yine de dördüncü çeyreğin başında USC'nin Minnesota'yı uzaklaştırma fırsatı vardı. Gophers üçüncü çeyrekte iki kez degaj yaparak yarının dışında kalmıştı, Truva atları ise 12 maçlık, 91 yardlık bir touchdown sürüşü gerçekleştirmişlerdi, bu da oyunun açık ara en iyileriydi. Artık bir savunma duruşu, topu Truva atlarının oyun kurucusu olarak daha önce USC'nin hücumda en güvenilir varlığı olan Miller Moss'un ellerine geri verdi.

USC, Minnesota 35 yarda çizgisine kadar sürdü. Ancak Moss, Mason Murphy'nin sağ müdahalesini geçerek oyun kurucuya vuran çığlık atan Minnesota pasına rakip olamayacağını kanıtladı. Top çaresizce havada, hiçbir şeyden haberi olmayan Minnesotalı defans oyuncusunun kollarına yuvarlandı.






Kaçırılan blok, hücum hattında Big Ten oyununun açılışından bu yana pek çok kez yaşanan son göze çarpan hataydı. Riley, Cumartesi günü defalarca sorulduğunda bu sorunlardan herhangi birini kabul edemedi.

Riley, “Adamlarımızın ön tarafta gerçekten iyi bir oyun sergilediğini düşündüm” dedi. Zamansız anlarda birkaç baskıdan vazgeçtik ama bazı adımlar attık.”

USC, Riley'nin kesinlikle fark ettiği gibi, topu kendi çizgisinin çok gerisinde tutmayı başardı; Woody Marks 20 atışta 134 yarda yükseldi ve Quinten Joyner önemli bir top kaybı yapmadan önce 44 yarda sayı attı.

Ancak bu özellikle zamansız baskı ve ardından gelen müdahale, oyunu tersine çevirdi. Minnesota'nın gol atmak için sadece altı oyuna ihtiyacı vardı ve bu da iki skorluk bir farkı beraberliğe dönüştürdü.


USC geri koşuyor Quinten Joyner topu elinden kaçırıyor


Minnesota defans oyuncusu Ethan Robinson (solda), USC'yi Cumartesi günü ilk yarıda Quinten Joyner'ı geri koşmaya zorluyor.

(Ellen Schmidt / Associated Press)



Riley, “Bunlar büyük anlar” dedi. “Bu büyük anlarda rekabetçi oyunlar oynamalıyız ve her üç tarafta da işleri kapatmak için fırsatlar bulduk.”

Dördüncü çeyreğin yarısından fazlası kala devam etmek için hala bolca zaman vardı. Ancak daha ağır bir baskının ortasında Moss'a yapılan kasıtlı bir topraklama çağrısı USC'yi geride bıraktı ve üçüncü ve dördüncüde Truva atları sahaya açıklanamaz bir atış yaptı, ancak tamamlanamadı.

Bu, Louisiana Eyaleti ve Michigan'a karşı benzer şekilde son üçlük maçlara çıkan USC için bir başka kafa karıştırıcı sekanstı. Yine de kararlarından herhangi birini değiştirip değiştirmeyeceği sorulduğunda Riley, “aklıma gelen hiçbir şey yok” dedi.




Bülten

Savaşmaya devam edin! Gerçek bir Truva atı hayranı mısınız?



USC içgörüleri, haberler ve çok daha fazlası için Times of Troy bültenimizi edinin.


E-posta adresini girin

Beni Kaydol



Zaman zaman Haberler'tan tanıtım içeriği alabilirsiniz.


Gophers sahaya doğru yürürken, 12 oyunla değerli saniyelerden sonra değerli saniyeleri kan kaybederken, USC'nin savunmasının son Minnesota sürüşünde nasıl çözüldüğüne dair de pek fazla cevap yoktu.

Savunma tarafı Jamil Muhammad, “Sadece daha fazla kilitlenmemiz gerekiyor” dedi.

Ve yine de, tüm arızalardan ve yıpratıcı yanlış adımlardan sonra, kale çizgisine sıkışan USC'de hala bir umut kırıntısı vardı ve Büyük On'un umutları, canı pahasına da olsa varlığını sürdürüyordu. USC, Minnesota'yı bir kez, sonra tekrar, ardından üçüncü kez kale çizgisinde durdurdu.

Dördüncü deneme bir kez daha kısa olarak değerlendirildi, ancak inceleme Minnesota oyun kurucusu Max Brosmer'in kale çizgisi düzlemini kırmayı başardığını ortaya çıkardı. Çağrı reddedildi ve Minnesota öne geçti.

Riley, “Tam burada, sadece birkaç santim kadar indi” dedi. “Muhtemelen 5-0 olmaya iki oyun uzaktayız.

Korkunç bir savunma cephesine sahip ilk 10'da yer alan Penn State'in gelecek hafta hazır olmasıyla, muhtemelen play-off çekişmesinden elenmelerine bir mağlubiyet uzaktalar.


Minnesota koçu PJ Fleck, taraftarlar ona akın ederken bir muhabirle konuşuyor


Minnesota koçu PJ Fleck, Cumartesi günü Golden Gophers'ın galibiyetinin ardından taraftarlar onu sahaya toplarken bir muhabirle konuşuyor.

(Ellen Schmidt / Associated Press)



Cumartesi gecesi itibarıyla Truva atları, Riley'nin onları gördüğü yarışmacı olmaktan artık uzaklaşmış olamazlardı.

Moss'un hücumu tekrar artı bölgeye yönlendirmesi ve trafiğe umutsuz bir son bölge pası atması nedeniyle USC Cumartesi günü kalan saniyelerle son şansını boşa harcadığı için durum kesinlikle böyleydi.

Bu, Moss için normalde unutulabilecek bir geceyi sona erdirerek ve muhtemelen USC'nin Big Ten'i kazanma umutlarının kitabını kapatarak seçildi.