Jayden Maiava, USC'nin başlangıç çeyrek işini korumak için savaşıyor

plantifulsoul

New member
USC'nin geçen Kasım ayında başlangıç çeyreği olarak ilk duyurulduğunda, Jayden Maiava oldukça dikenli bir duruma girdi. Takım, önceki üç mevsimi takım arkadaşlarının güvenini kazanarak geçiren Miller Moss'un arkasında toplanmıştı. Artı, kendini kanıtlamak için sadece birkaç oyunu olurdu ve USC umutsuzca hemen sonuçlara ihtiyaç duyuyordu.

Moss'un yakın arkadaşı olan Wideout Ja'kobi Lane, “Bu herkes için zor bir şey” dedi.

Bu dört başlangıç, bazen oldukları gibi, Maiava'nın unvanı bu bahar Truva atlarının olası oyun kurucu olarak tutması için yeterince kanıtladı, USC beş yıldızlı birinci sınıf öğrencisi Husan Longstreet'i eklese ve Sam Huard'ı deneyimli olarak yaşadı. Ancak nihayetinde Maiava'nın bir oyun kurucu olarak nereye gittiği ve bu sezon işi iyi tutup tutmayacağı hakkında daha fazla şey söyleyebileceğinden beri üç ay içinde olanlar.

Maiava'nın ikinci eylemi Ocak ayında, transfer portalına girme fikrini eğlendirdiğini göstererek başladı. Ama bu fikri Salı günü fırçaladı.

“Atış, transfer portalı günümüzde çılgın,” dedi Maiava. “Genellikle buna herhangi bir fikir ya da dikkat etmem. Sadece işime gidiyorum ve yolda kalıyorum.”

Maiava için bu, film odasında olabildiğince fazla zaman harcamak anlamına geliyordu. “Sayısız saat,” dedi oyun kurucu.

Filmde USC'deki ilk sezonunda cebinde ne sıklıkta “mutlu ayaklar” aldığını görebiliyordu. Onu her hafta takip eden kafa kaşıyan hataların nedenlerini belirlemek için çalıştı. Yani üçü kase oyununa attığı geri kırma müdahaleleri. Lincoln Riley'nin Pazartesi günü söylediği gibi, “kendi en zorlu eleştirmeni” idi.

Antrenör, kendi kendineeşe sadece Maiava ile bir noktada yararlı olduğuna dikkat çekmesine rağmen.

USC teknik direktörü Lincoln Riley, 16 Kasım'da Coliseum'da Nebraska'ya karşı bir maç sırasında Truva atları oyun kurucu Jayden Maiava ile konuşuyor.

(Gina Ferazzi/Haberler)

“O bazen neredeyse aşırıya kaçabilecek bir adam,” dedi Riley. “Doğal olarak kendisini gerçekten eleştirme yeteneğine sahip, elinden gelen her şeyi gerçekten yapmadığı alanlara koyma. Onu asla görmeyeceksin, 'Ah, ben bu kadar iyiyim, bunu kabul edeceğim ve içine iş koymayacağım.' O harika bir işçi.

Maiava'nın sezon öncesi kamp aracılığıyla yarışması gerekecek, eğer sadece “her zaman bir rekabet olması gerektiğinden” çünkü açıkladı.

Riley Pazartesi günü “Truva atları Live” radyo programı sırasında, “Şimdi Jayden deneyim ve odadaki diğer adamların her şeyi bir adım önde mi geliyor?” Dedi. “Ama en iyi adam oynayacak ve bu benim için 1 numara ve her zaman böyle olmalı.”

Longstreet, soyağacının Corona Centennial High'dan çıktığı göz önüne alındığında Maiava'ya itme olasılığı en yüksek olabilir. Ayrıca USC'nin kase uygulamalarında olabildiğince fazla zaman geçirdi ve hepsini ıslattı.

Bu ekstra iş ve zaman ödedi.

“Çoğu erkeğin bu yaşta olacağından çok daha ileride,” dedi Riley. “Şu anda grubu genç bir adam olarak iletişim kurma ve yönetme yeteneği oldukça etkileyici.”

Bu doğal olarak Longstreet'e gelebilir, başlangıç rolüne adım attığından beri Maiava için bir ayarlama oldu. Ancak takım arkadaşları ve antrenörler geçen sezondan beri büyük bir fark fark ettiler.

Riley, “Onu kesinlikle daha güvende, bir lider ve oyuncu olarak daha iddialı görüyorsunuz,” dedi. “Onun olması için ihtiyacımız olan şey bu.”

İşi USC'nin oyun kurucu olarak tutmak için yeterli olup olmadığı, sadece zaman anlatacak.

Beş yıldızlı birinci sınıf öğrencisi ilk izlenimi

Jahkeem Stewart, USC'deki ilk bahar antrenmanı için Salı günü tünelden yukarı çıkarken, 17 yaşındaki savunma sonuna hayret etmemek zordu.

Riley, 6 feet 6 ve 290 pound'da Stewart'ın “şüphesiz” bu sezon katkıda bulunma fırsatı bulması gerektiğini söyledi. Soru, USC'nin savunmasını ne kadar çabuk alabileceği.

“Şimdi tüm gün yakınında olan tesiste,” dedi Riley. “Yeteneği var [make an impact]ve şimdi sadece işe koyacak ve onu Cumartesi günü oraya koyacak kadar tutarlı bir oyuncu olacak. ”

Vesaire.

Savunma sonu Anthony Lucas'ın, geçen sezonun ikinci yarısına mal olan daha düşük bacak yaralanmasından kurtulmaya devam ederken baharın çoğunu kaçırması bekleniyor.

Guzellik

Global Mod
Global Mod
USC'nin geçen Kasım ayında başlangıç çeyreği olarak ilk duyurulduğunda, Jayden Maiava oldukça dikenli bir duruma girdi. Takım, önceki üç mevsimi takım
Merhaba akıl verenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Hirsli' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @plantifulsoul, gerçekten emeğine sağlık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim
Bence burada acele karar vermemek lazım @Hirsli

Deniz

New member
USC'nin geçen Kasım ayında başlangıç çeyreği olarak ilk duyurulduğunda, Jayden Maiava oldukça dikenli bir duruma girdi. Takım, önceki üç mevsimi takım
Selam herkese iyi sohbetler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @plantifulsoul

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Guzellik' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bence burada acele karar vermemek lazım @Hirsli
Bu konuda daha açık konuşacağım @Guzellik, ben tamamen farklı düşünüyorum

Mazhar

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Deniz' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @plantifulsoul Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bu konuda daha açık konuşacağım @Guzellik, ben
Burada farklı düşünmek zorundayım @Deniz, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Firdevs

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @plantifulsoul

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Guzellik' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bence burada acele karar vermemek lazım @Hirsli
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Guzellik

Ozgur

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @plantifulsoul

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Guzellik' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Guzellik, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @plantifulsoul

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Mazhar' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Burada farklı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mazhar

Firdevs' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @plantifulsoul Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Firdevs

Ozgur' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @plantifulsoul Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ozgur