Juju Watkins, USC Sweet 16'ya ulaştıkça sezon sonu sakatlığı yaşıyor

plantifulsoul

New member
Galen Center kalabalığı sessiz güvensizliğe oturdu, her kardinal ve altın ruh, en kötü kabuslarından doğrudan yırtılmış gibi görünen bir sahneyi işlemek için mücadele etti: USC'nin süperstarı mahkemeye sarıldı, sağ dizini kavradı, bir banner'ın yakında asılacağını umduğu kirişlere yükselen çığlıkları.

Juju Watkins, iki mevsimin daha iyi bir kısmı için, yenilmez olmaktan başka bir şey görünmüyordu. İkinci sınıf, her mantıklı beklentiyi çarpıcı lütufla aştı, bir programın ağırlığını taşıyor olsa bile asla tereddüt etmedi. Kolej basketbol dünyasını zaten büyüledi ve bu süreçte, Truva atlarını belirsizliğin derinliklerinden, Final Four'dan sadece birkaç adım ötede, turnuva ihtişamının kapısına sürükledi.

Bu arayış, bu sezon 30 galibiyetle ve Pazartesi günü ilk çeyreğin beş dakikasından biraz daha fazlasının, Watkins'in geçişte sepete doğru namlelenmesini ve sağ dizinin açık bir şekilde altına bağlanmasından önce iyi hissetti. Hemen, acı içinde yazarak mahkemeye düştü. Hemen, Hope Dread'e keskin bir dönüş yaptı.

USC'den yıkıcı onay, takımın Mississippi Eyaleti karşısında 96-59 galibiyetinde Sweet 16'ya biletini damgaladıktan saatlere kadar gelmeyecekti: Watkins, sezon sonu diz sakatlığı yaşadı ve Truva atları şampiyonluk umutlarına bir darbe aldı.

Watkins, parke üzerinde çığlık atarken, dizini tutarken, korkunç gerçeklik şu anda çok net görünüyordu. Takım arkadaşları onu kuşattı, eğitmenler ona yardım etmek için gelmeden önce, yakındaki fotoğrafçılar manzarasından acımasızca engellemek için ellerinden geleni yaptı.

Ama o zaman veya oyunun sonrasında herkesin sunabileceği çok az tesadüf vardı.

Watkins kendi başına duramadı, bu yüzden USC'nin eğitmenleri onu soyunma odasına taşıdı. Hemen bir MRI'nın en kötü senaryoyu doğruladığı Keck Tıp Merkezi'ne götürüldü.

USC yıldızı Juju Watkins, Pazartesi günü ilk çeyrekte takım arkadaşları onun üzerinde dururken acı çekiyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

Yine de, oynamak için bir oyun ve güvence altına almak için tatlı bir teklif vardı. Watkins tüneli taşırken, teknik direktör Lindsay Gottlieb yeniden gruplandırmak için ekibini topladı.

Ancak Truva atlarının kıdemli lideri Rayah Marshall, koçlarının da sarsıldığını görebiliyordu. Onu teselli etmeye çalıştı.

“Yalan söylerdim,” dedi Gottlieb daha sonra, “Juju'nun yerde yattığını, ağladığını görmediğimi söyleseydim.”

Watkins olmadan önümüzdeki saatlerin ne kadar kritik olacağını bilerek, toparlanmada elinden gelenin en iyisini yaptı.

Gottlieb, “Sadece gözlerindeki insanlara bakmaya çalıştım ve bunu yapabileceğimizi söylemeye çalıştım” dedi. “Buna sahibiz. Herkese ihtiyacımız var. Eldeki göreve odaklanın ve kilitli olun.”

Bu kaçınma, Truva atlarının tüm operasyonunun menteşesi olduğu Watkins olmadan ilerlemek için elinden geleni yaptığı için önümüzdeki günlerde kesinlikle bir çığlık atacak. Ama bir gece, en azından, bu ağlamanın yankılandığı ortaya çıktı.

Oyun devam ettiğinde, Mississippi State topa dokunduğunda Boos arenanın her köşesinden yağmur yağdı. Zaten fiziksel bir oyun giderek daha fazla çırpındı. Her tırmanışta kalabalık kısık bir kreşendoda kükredi.

“Buna bestediler,” dedi nokta bekçisi Talia von Oelhoffen kalabalıktan, “ve biz buna beslendik. Bize enerji verdi.”

Hiçbiri, Watkins'in arkasında destekleyici bir rol üstleneceğini bilerek USC'ye transfer olan kabarcıklı kıdemli Kiki Iriafen kadar canlandırılmadı. Ancak yokluğunda, Iriafen her bir yıldız gibi görünüyordu ve 22 için 16 atışta sezonun en yüksek 36 puanı aldı.

Boşluğu doldurmak için adım atan tek kişi o değildi. Marshall, dört blok ve aynı zamanda kollarını sevinçte kaldırmaya bırakan beklenmedik bir zil buzağı çırpıcı üç işaretçi ekledi. Kennedy Smith'in 10 sayı ve beş top çalması vardı ve yedek koruma Avery Howell ve Kayleigh Heckel 31 puanla bir araya geldi.

USC koruyucusu Kennedy Smith, Truva atlarının galibiyetinin ikinci yarısında Kiki Iriafen'in kutluyor.

USC koruyucusu Kennedy Smith, Truva atlarının Pazartesi günü Mississippi Eyaletini kazanmasının ikinci yarısında Kiki Iriafen'in kutladığı ve ileri gitti.

(Robert Gauthier / Haberler)

“Saygılarımla, kaybettiğimiz bu büyük sahneye kimse umursamıyor [Watkins]”Dedi Iriafen.“ Bizim için sadece işi bitirdiğimizden emin olmak istiyoruz [and] Sezonumuz uzatılacak. “

USC, Cumartesi günü Spokane, Wash'da Cumartesi günü 5 numaralı tohum Kansas Eyaletiyle karşılaşacağı için bu kısım asla şüphesiz değildi. Ancak Truva atları, Watkins olmasa bile liderlerini artırmaya devam ettikçe, aksi takdirde bir cenaze gibi hissetmiş olabilecek bir gece tamamen farklı bir şey haline geldi.

“Yıl boyunca her zaman üzerinde çalışacak bir şeyimiz olsaydı, işler hemen gitmediğinde, bazen biz [got] Stresli, ”dedi Gottlieb.“ Ama buna ne dersin? Bir şey bizim için doğru gitmedi. Asla kimsenin aşağı inmesini istemezsiniz, özellikle de Juju gibi birisi, hepimizin pek çok açıdan eğildiğimiz.

“Ama bu takım toplandı. Onun için toplandılar. Birbirleri için toplandılar.”

Akilli

New member
Galen Center kalabalığı sessiz güvensizliğe oturdu, her kardinal ve altın ruh, en kötü kabuslarından doğrudan yırtılmış gibi görünen bir sahneyi işlemek
Selam mütevazı insanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @plantifulsoul

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• USC, sakatlığına rağmen Mississippi State'i 96-59 yenerek üst üste ikinci kez Sweet 16'ya yükseldi. Ancak Watkins'in yokluğu, takımın şampiyonluk umutlarını olumsuz etkiledi
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ozgur

New member
Galen Center kalabalığı sessiz güvensizliğe oturdu, her kardinal ve altın ruh, en kötü kabuslarından doğrudan yırtılmış gibi görünen bir sahneyi işlemek
Selam sevgili forum

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JuJu Watkins'in kariyeri , basketbola yedi yaşında bir park liginde başlayarak ve Los Angeles Lakers yardımcı koçu Phil Handy ile antrenman yaparak gelişti
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Akilli' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @plantifulsoul Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir USC, sakatlığına rağmen Mississippi
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Akilli, kıyaslamak ilginç

Firdevs

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 25 Mart 2025 tarihinde, NCAA Kadınlar Turnuvası'nın ikinci turunda Mississippi State'e karşı oynanan maçın ilk çeyreğinde, Watkins sağ dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi. Dizini burktuktan sonra yere yığılan Watkins, acı içinde kıvranarak dizini tuttu. Antrenörler ve takım arkadaşlarının yardımlarıyla sahadan tekerlekli sandalyeyle çıkarıldı ve ameliyata alınması gerektiği açıklandı
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Akilli' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @plantifulsoul Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir USC, sakatlığına rağmen Mississippi
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Akilli, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Deniz

New member
Selam güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @plantifulsoul

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JuJu Watkins, USC'nin Sweet 16'ya ulaştığı maçta sezon sonu sakatlığı yaşadı
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ozgur' Alıntı:
Selam sevgili forum Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JuJu Watkins'in kariyeri , basketbola
Ben buna katılmıyorum @Ozgur, özellikle son nokta bana ters geldi

Mazhar

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @plantifulsoul

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ESPN'in haberine göre Watkins, ön çapraz bağını (ACL) yırttı. İyileşme sürecinin bir yılı bulabileceği belirtiliyor
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ozgur' Alıntı:
Selam sevgili forum Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JuJu Watkins'in kariyeri , basketbola
Burada sana %100 katılamam @Ozgur, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Guzellik

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @plantifulsoul

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Deniz' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @plantifulsoul Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JuJu Watkins, USC'nin Sweet 16'ya
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Deniz, ama fikir sağlam

Cansu

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @plantifulsoul

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Firdevs' Alıntı:
Selam yenilik severler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @plantifulsoul Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 25 Mart 2025 tarihinde, NCAA Kadınlar Turnuvası'nın
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Firdevs

Hirsli

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @plantifulsoul

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Akilli' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Akilli, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti